Spaghete cu sos roșu, ciuperci, capere și măsline verzi

de Panacris in Spaghete, 15 Sep 2014 | 9082 vizualizari

 

De la paste Bolognese, am ajuns la acest preparat ;) Interesant și piiccannt ;)

 

INGREDIENTE

  • Spaghete de la Băneasă cca. 500 g,
  • carne tocată mixtă porc+vită cca. 500 g,
  • ciuperci feliate 1 conservă,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • oregano,
  • Roșii decojite de la Băneasă 1 cutie,
  • Paste de tomate cca. 100 ml,
  • Ulei de măsline cca. 50 ml,
  • Pastă de ardei iute 2-3 lingurițe,
  • Ceapă albă 2 bucăți,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Oregano, Capere 2-3 linguri,
  • Măsline verzi fără sâmburi feliate, cca. 2-3 linguri,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos roșu, ciuperci, capere și măsline verzi:

Spaghetele se fierb al dente, în cazul meu într-un vas special ptr paste. ;) Sosul l-am preparat la minunatul aparat de gătit de la Philips Multicooker;) Carnea se pune în vasul aparatului Philips Multicooker. Se setează aparatul la programul FRY pentru cca. 15 de minute, se asezonează de sare, piper și oregano. După cele 15 de minute se adaugă ciupercile și se mai lasă la prăjit cca. 10 minute. Apoi se adaugă roșiile deocojite tocate mărunt, pasta de ardei iute, ceapa, usturoiul mărunțit, caperele și măslinele. Sosul obținut se mai lasă la gătit la programul STEW, ptr. cca. 30 de minute. Spaghetele scurse de apă, se așează artistic pe farfurie și se servesc alături de sosul aromat și picant;) Spor și poftă bună! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos roșu, ciuperci, capere și măsline verzi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu carnati reteta rapida si delicioasa