Spaghette integrale la cuptor

de Constelatialeu in Spaghete, 20 Apr 2016 | 5037 vizualizari

 

Rog ''specialistii'' sa-mi zica de unde provine reteta, din Italia de nord, sud, vest, est sau din bucataria mea?:))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete integrale Barilla
  • 4 oua
  • 130 g rulada de porc de la Sergiana
  • 150 g smantana grasa 35 % grasime
  • 200 g branza de oaie rasa
  • 100 g branza de burduf
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghette integrale la cuptor:

Mai intai punem spaghetele la fiert. Intr-o oala punem cca 3-4 l de apa, adaugam sare si lasam sa dea in clocot, apoi adugam spaghetele si le fierbem cca 6-7 min. Cat timp fierb spaghetele, taiem rulada cubulete. Intr-un castron punem ouale, smantama amestecam, adaugam si branza de oaie rasa si cubuletele de rulada si omogenizam bine. Scurgem spaghetele de apa si adaugam amestecul de mai sus. Asezam compozitia intr-o tava de ceramica si dam la cuptor cca 20 min. Cu 2-3 min inainte scoatem tava si presaram branza de burduf, mai lasam la cuptor cateva min, cat se topeste branza de burduf. Gata si cu astea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette integrale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Geanina87 1

21.04.2016, 08:46

Ce-mi plac!

mihaelar63 1

21.04.2016, 13:53

M-am speriat ca nu au carne )

CameliaR 1

12.05.2016, 12:04

Yamyyyy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu chiftelute si sos de rosii