Spaghetti aglio,oglio&peperoncino

de Corinuta in Mancaruri de post, 26 Iul 2010 | 6284 vizualizari

 

Simple si cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 100 ml ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1-2 ardei iuti
  • busuioc sau oregano verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti aglio,oglio&peperoncino:

Se fierb pastele al dente intr-o cantitate suficienta de apa cu sare (1 litru de apa si o lingura rasa de sare la fiecare 100 g de paste), apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara.

Intre timp se curata usturoiul si se taie felioare. Ardeiul se curata de seminte si de vinisoare si se taie marunt. Verdeata se spala si se taie fasii.

Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie, se adauga usturoiul si ardeiul si se calesc cu grija sa nu se arda.

Cand sunt gata pastele se pun intr-un castron, se toarna deasupra sosul, se amesteca bine, apoi se presara verdeata tocata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti aglio,oglio&peperoncino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]