Spaghetti Bolognese

de nico15 in Spaghete, 2 Iul 2012 | 6971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc
  • 200 g de spaghetti Barilla
  • 150 g de morcovi
  • 150 g de telina
  • 150 g de ceapa
  • 100 ml de pasta de tomate
  • 150 ml suc de tomate
  • oregano / Busuioc
  • 15 g de usturoi
  • piper alb
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Taiem  legumele brunoise, dupa aceea punem o tigaie pe foc si sotam legumele in ulei, dupa care vom adauga si usturoiul taiat foarte fin.

Dupa ce avem legumele gata sotate  peste acestea vom adauga carnea si o vom sfarama  sa nu ramana aglomerari(cocoloase) lasam sa se patrunda bine, saram si piperam, adaugam  pasta si sucul de tomate, oregano si lasam sa mai fiarba, saram si piperam.

Punem apa cu sare la fiert, adaugam si putin ulei sa nu se prinda intre ele pastele, iar cand apa fierbe se adauga pastele, se lasa la fiert in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Dupa care se scot se scurg si se clatesc.

Punem intr-un vas spaghetele si adaugam sosul peste ele, radem parmezan, gustam daca mai trebuie sa adaugam ceva o facem dupa care se vor servi. Decoram cu o frunza de Busuioc / Marar.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata