Spaghetti Bolognese

de nico15 in Spaghete, 2 Iul 2012 | 7182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc
  • 200 g de spaghetti Barilla
  • 150 g de morcovi
  • 150 g de telina
  • 150 g de ceapa
  • 100 ml de pasta de tomate
  • 150 ml suc de tomate
  • oregano / Busuioc
  • 15 g de usturoi
  • piper alb
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Taiem  legumele brunoise, dupa aceea punem o tigaie pe foc si sotam legumele in ulei, dupa care vom adauga si usturoiul taiat foarte fin.

Dupa ce avem legumele gata sotate  peste acestea vom adauga carnea si o vom sfarama  sa nu ramana aglomerari(cocoloase) lasam sa se patrunda bine, saram si piperam, adaugam  pasta si sucul de tomate, oregano si lasam sa mai fiarba, saram si piperam.

Punem apa cu sare la fiert, adaugam si putin ulei sa nu se prinda intre ele pastele, iar cand apa fierbe se adauga pastele, se lasa la fiert in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Dupa care se scot se scurg si se clatesc.

Punem intr-un vas spaghetele si adaugam sosul peste ele, radem parmezan, gustam daca mai trebuie sa adaugam ceva o facem dupa care se vor servi. Decoram cu o frunza de Busuioc / Marar.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliolini cu sos si carne tocata