Spaghetti cu sos si chiftelute de pui la cuptor

de Oana in Spaghete, 11 Noi 2010 | 26864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghetti
  • un borcan cu sos baneasa, cu masline verzi si capere
  • cascaval ras
  • Chiftelute:
  • un piept de pui
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • un morcov mic
  • un cartof mic
  • marar si patrunjel proaspat
  • un ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos si chiftelute de pui la cuptor:

Se prepara mai intai chiftelutele. Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu morcovul si cartoful ras, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit bine, oul, verdeata tocata fin, pesmetul sare si piper dupa gust. Se aseaza chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se presara fasii de unt printre ele. Se coc la foc mediu in cuptor pana se rumenesc usor.

Intre timp se fierb spaghetele urmand instructiunile de pe ambalaj.

Intr-un vas dreptunghiular de iena se pun spaghetele fierbinti scurse de apa, se toarna sosul din borcan si inca o cescuta din apa in care au fiert spaghetele. Deasupra se aseaza chiftelute de pui si se pune tava in cuptor 15 minute, la foc mediu. Se scot si se presara cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos si chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branzeturi