Spaghetti fara gluten cu legume

de T I M E A in Spaghete, 3 Mar 2016 | 5475 vizualizari

 

Va invit si pe voi sa pregatiti aceasta reteta si sa ii surprindeti placut pe cei dragi cu o mancare sanatoasa si gustoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spaghetti fara gluten de la Schar
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri ketchup dulce
  • 100 gr porumb dulce
  • un pic de piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • busuioc uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti fara gluten cu legume:

Pastele le punem la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj iar dupa ce s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intr-un wok incins in care am pus putin ulei de masline, calim morcovii taiati betigase. Adaugam apoi ceapa si cele doua tipuri de ardei taiate felii si le calim amestecand. Adaugam o jumatate de cana de apa si lasam sa fiarba pana se evapora apa timp suficient pentru ca legumele sa se inmoaie putin dar sa ramana usor crocante totusi.

Adaugam sosul de soia si ketchupul si un pic de piper si lasam cateva minute pe foc iar la final adaugam si porumbul dulce si amestecam.

Impreunam pastele cu amestecul de legume si presaram deasupra busuioc uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti fara gluten cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza telemea