Spanac cu ou ochi

de gugugh in Mancaruri de legume, 1 Noi 2010 | 7227 vizualizari

 

O bunatate de papica, plina de vitamine .Ideala pt copii

 

INGREDIENTE

  • Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa, eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se  poate folosi crud sau la borcan
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ulei
  • putina pasta tomate
  • sare, piper dupa gust
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou ochi:

Spanacul se spala bine si se lasa la scurs.

Ceapa se taie solzisori fini, usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei , cand s.au aurit se adauga frunzele de spanac si se lasa cateva minute la calit pana se inmoaie putin spanacul . Se adauga si putina pasta tomate si se potriveste de sare si piper.

Se serveste alaturi de ou ochi, prajit.

O bunatate plina de savoare si vitamine.

TIPS-URI

1

e mai plin de vitamine spanacul crud decat cel de la conserva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac