Spanac pentru iarna

de Lau in Conserve, 6 Iul 2017 | 5806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spanac
  • apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac pentru iarna:

Intr-o oala, punem apa cu sare, la fiert.

Intre timp, alegem spanacul de frunzele vestejite, ii rupem coditele, il spalam bine.

Il oporim in apa clocotita, pentru cca. 2 min.

Il scoatem intr-o strecuratoare si lasam sa se raceasca si sa se scurga de zeama.

Cand s-a racit, il tocam marunt (il punem din nou in srecuratoare pana terminam). Il depozitam in pungi cat folosim o data pe care le vom eticheta, dam la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]