Spanac pentru iarna

de Lau in Conserve, 6 Iul 2017 | 5515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spanac
  • apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac pentru iarna:

Intr-o oala, punem apa cu sare, la fiert.

Intre timp, alegem spanacul de frunzele vestejite, ii rupem coditele, il spalam bine.

Il oporim in apa clocotita, pentru cca. 2 min.

Il scoatem intr-o strecuratoare si lasam sa se raceasca si sa se scurga de zeama.

Cand s-a racit, il tocam marunt (il punem din nou in srecuratoare pana terminam). Il depozitam in pungi cat folosim o data pe care le vom eticheta, dam la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac congelat