Spankorizo - Spanac cu orez grecesc

de Mitinita in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 12367 vizualizari

 

Eu de abia astept sa vina primavara ca sa pot manca spanac proaspat. Nu tin minte daca am mancat sau nu spanac in copilarie, singurele amintiri pe care le am sunt cu Popeye. Nu stiu de ce, dar fiica-mea nu crede in astfel de povesti sau poate nu vrea sa fie puternica...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe, taiate marunt
  • ulei ptr prajit
  • 1  1/2 orez cu bobul lung
  • 2+ 1/2 - 3 cani cu supa de pui sau apa cu 1 cub de Maggi Bouillon - numai apa daca sunteti in post
  • 500 gr spanac, curatat, spalat, taiat sau lasat asa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spankorizo - Spanac cu orez grecesc:

Se prajeste ceapa in ulei, pana devine translucida. Adauga orezul si prajeste putin, amestecand des. Se adauga supa de pui, se amesteca si se adauga spanacul, sarea si piperul. Se fierbe la foc mic cam 15-20 minute. Se poate servi cu marar si iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spankorizo - Spanac cu orez grecesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu porumb, legume chinezesti si chiftelute cu susan