Spată de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 10 Mar 2013 | 23941 vizualizari

 

O mâncare cu destul de multe calorii având în vedere că am avut o carne cu grasime,dar cred ca fiind Duminică şi o vreme mohorâtă afară,putem să uităm acest aspect,mai ales că de Luni începem dieta ))))))

 

INGREDIENTE

  • O bucata spata de porc fara os (500 g)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Piper boabe mozaic
  • Boabe de mustar
  • Pudra de usturoi
  • Cateva cuisoare
  • Salvie si rozmarin
  • 150 ml vin rosu
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spată de porc la cuptor:

Carnea am spalat-o,am sters-o cu un servet,am crestat stratul de grasime de deasupra.

Am condimentat,am înfipt cateva cuisoare,am presarat boabe de mustar si de piper,salvie si rozmarin.

Am pus carnea într-o tava în care am pus putin ulei si vin.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor.

Dupa o ora am scos folia si am lasat sa se rumenesca cam înca jumatate de ora.

Dupa ce am scos din cuptor am lasat-o acoperita cateva minute cu folia si abia apoi am feliat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spată de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

babi5 1

15.12.2013, 14:14

imi place ca si tu dai multa culoare la platou

diaconta 1

15.12.2013, 21:35

Mala,multumesc mult
Imi place sa fie foarte multa culoare in mancare

adasev12 1

22.12.2013, 22:27

asta da bunaciune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza