Spätzle cu ciuperci si smantana

de Corinuta in Paste, 10 Feb 2014 | 7957 vizualizari

 

Ingrediente putine, rapida si buna! Mie tare mi-a placut si sa o fac si sa mananc :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci
  • 4-5 linguri ulei
  • 400 g spatzle
  • 200 g smantana grasa sau creme fraiche
  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura marar tocat
  • sare, piper macinat, usturoi granulat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spätzle cu ciuperci si smantana:

Se curata si se feliaza ciupercile, apoi se soteaza in uleiul cald pentru circa 10 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga spatzle si se condimenteaza cu sare, piper si usturoiul granulat.

Smantana se amesteca cu jumatate din cantitatea de parmezan ras si mararul tocat, apoi se toarna peste amestecul cu ciuperci si se mai lasa 1-2 minute pe foc. 

Cand e gata, se ia mancarea de pe foc, se presara parmezan si se serveste calda.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

eu am mai pus deasupra cateva feliute de camembert si am acopererit cratita cu un capac pret de cateva minute pana s-a topit branza

2

puteti presara deasupra cascaval razuit, branza telemea sau orice altceva va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Spätzle cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rigatoni cu carnaciori si suc de rosii