Spezzatino

de Bucataras in Vita, 26 Mar 2011 | 5050 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  2 linguri faina
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 500 gr pulpa vita taiata cubulete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
  • o ceapa tocata
  • 250 ml vin rosu
  • 3 linguri pasta de rosii Cirio Pasata
  • 4 cartofi mari taiati in sferturi
  • 100 gr mazare
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 100 gr morcovi taiati cubulete
  • 2 lingurite de zahar
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spezzatino:

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Spezzatino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica turceasca in vas roman