Spirale cu sunca

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2011 | 4864 vizualizari

 

by Amalia

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • sare, piper
  • 12 g drojdie proaspata
  • 1 lgt zahar
  • 10 g untura
  • 1 lg ulei
  • 140 ml apa calduta
  • 50 g mozzarella ( cas )
  • 100 g sunca presata,
  • bacon etc...
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu sunca:

   Intr-un bol mai mic amestecam drojdia cu zaharul; dupa ce s-a lichefiat drojdia punem 50 ml apa calduta si 1 lg faina. Lasam la dospit 10-15 minute.
   Intr-un castron punem faina, sare, piper, untura, uleiul, mozzarella data pe razatoarea mare, maia-ua obtinuta si apa calduta treptat.

  Framantam putin pentru omogenizare si lasam aluatul la dospit cca 45 minute.

  Dupa ce a crescut aluatul , il amestecam cu sunca, apoi il impartim in 12 bucati. Fiecare bucata o facem sul si in invartim sub forma de spirala si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.

 Lasam inca 20 de minute sa se odihneasca in tava, apoi dam melcisorii la cuptor pana se rumenesc.

   Sunt excelenti melcisorii cu sunca atat calzi cat si reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

03.01.2012, 14:47

bune la micul dejun

Angelina_Elena 1

24.01.2012, 20:23

arata splendid!sunt asa pufoase...am trecut reteta la favo!

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:07

foarte buni trebuie incercata cat de repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]