Sprot marinat

de Mitinita in Peste, 10 Oct 2014 | 8583 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, care va fi pe placul celor ce indragesc pestele.

 

INGREDIENTE

  • 10 bucati de sprot
  • 4 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet balsamic din vin alb Kotanyi
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot marinat:

Sprotul se prajeste in baie de ulei sau la cuptor.

Dupa ce se raceste,se amesteca impreuna cu uleiul de masline si otetul balsamic.

Se lasa sa se patrunda aromele cel putin trei ore,dar e preferat peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat la rece