Stelute cu pasta de branza si somon afumat

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 15347 vizualizari

 

Foarte rafinat si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat frantuzesc congelat
  • o cutie branza de vaci grasa
  • 100 g file de somon afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o legatura de marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu pasta de branza si somon afumat:

Somonul afumat se mixeaza impreuna cu branza pana devine o pasta fina, se amesteca cu mararul tocat fin si zeama de lamaie. Se pune la rece.

Foaia de aluat se lasa la dezghetat si se decupeaza in stelute. Se coc la foc mediu pana se umfla si se rumenesc usor. Cand s-au racit se umplu cu pasta de somon si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]