Stelute umplute cu pasta de peste

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 4399 vizualizari

 

Sunt un fan inrait al foietajului asa ca nu puteam rata ocazia de a introduce aceste stelute in meniu.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 50 g unt
  • 1 conserva de peste (mie imi place mult tonul)
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute umplute cu pasta de peste:

Am decongelat aluatul si am decupat stelute, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. Stelutele le-am copt in tava neunsa, cca 12 minute; dupa ce s-au racit le-am perforat cu lama cutitului.

Am mixat untul moale cu pestele din conserva (scurs), am adaugat zeama de lamaie si putin maghiran. Cand s-a alifiat compozitia am strecurat-o intr-o seringa pentru ornat si am umplut stelutele de aluat.

Le-am tinut la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute umplute cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste in aluat foietaj