Stiuca cu lamaie si rozmarin

de Panacris in Peste, 14 Mar 2011 | 11324 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

14.03.2011, 10:22

bun bun

DIANA B 1

14.03.2011, 10:34

deyutzky 1

14.03.2011, 10:34

La Ancuta 1

14.03.2011, 11:59

ce buuuunnnnn

MotanLaOale 1

14.03.2011, 12:04

pesteeee bun

divainbucatarie 1

14.03.2011, 12:20

la peste oricand...

mirela0911 1

14.03.2011, 19:15

tare bun

kamy 1

14.03.2011, 20:21

eu peste numai file dar arata f bine

LUK 1

14.03.2011, 23:13

Panacris 1

16.03.2011, 11:48

Stiuca nu prea are oase, doar sira spinarii

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:43

hmmm ce buna este...

MVMih 1

25.03.2011, 09:34

E suficient numai 10 min? Oricum arata tare bine si mai ales ca este peste de pe la noi. Super.

Mitinita 1

25.03.2011, 09:50

super

DIANA B 1

25.03.2011, 10:10

@MVMih- la rece se lasa 10' , nu in cuptor

Panacris 1

02.04.2011, 18:36

E suficient 10 min la cuptor, doar e peste nu porc sau vita!!!

Panacris 1

02.04.2011, 18:37

Multumesc pentru aprecieri!!!

kukibella 1

02.04.2011, 18:54

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:42

Sper ca nu musca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu chiftelute de malai si pasta de usturoi cu chilly