Stiuca in sos de rosii , cu cartofi prajiti

de Ina in Peste, 14 Dec 2013 | 11702 vizualizari

COMENTARII (32)

mena29 1

14.12.2013, 21:01

Daca-i peste,zic prezent!

Bya Ralu 1

14.12.2013, 21:02

bun bun

Lia_ 1

14.12.2013, 21:02

bine facut. bravo

Ina 1

14.12.2013, 21:03

Cartofii prajiti si apoi fierti in sosul de rosii cu peste , sunt o nebunie

Ina 1

14.12.2013, 21:06

Mena, cu drag!

Ina 1

14.12.2013, 21:06

Bya

Ina 1

14.12.2013, 21:06

Multumesc, Lia!

Geanina87 1

14.12.2013, 21:07

cat de bine arata

Constelatialeu 1

14.12.2013, 21:08

Stiu ca sti`uca si mai stiu ca stiu`ca ta tare bine arata...

Aurelia 07_07 1

14.12.2013, 21:11

Foarte bine arata

Ina 1

14.12.2013, 21:17

Geanina

Ina 1

14.12.2013, 21:17

Clementina ) stiu ca stii

MotanLaOale 1

14.12.2013, 21:19

bun bun

Ina 1

14.12.2013, 21:22

Aurelia

Ina 1

14.12.2013, 21:23

Te cred, Motanel

Rocsi 1

14.12.2013, 21:28

Arata super

Valclaudia 1

14.12.2013, 21:28

ce mancarica buna avem aici!

Ina 1

14.12.2013, 21:32

Rocsi

Ina 1

14.12.2013, 21:32

Claudia

AndreaE 1

14.12.2013, 21:37

Ce bine arata !!

Ina 1

14.12.2013, 21:39

Multumesc, Andreea!

Krystyan Trendy 1

14.12.2013, 21:48

foarte buna

laura_n 1

14.12.2013, 22:13

eu ador pestele, dar stiuca nu am mancat niciodata ...nu stiu ce-am cu ea )

Ina 1

14.12.2013, 22:16

Laura, am facut stiuca pentru ca nu mai am crap

mamaieelena 1

14.12.2013, 22:21

apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta