Stiuca umpluta

de ianculubita in Peste, 10 Apr 2011 | 10625 vizualizari

COMENTARII (18)

kukibella 1

10.04.2011, 19:29

delicios

mihaelaM 1

10.04.2011, 19:33

bun bun

Ina 1

10.04.2011, 20:04

Cred ca-i foarte gustoasa!

ianculubita 1

10.04.2011, 20:12

Daca vi se pare greu procedeul de scos pielea,va dau un sfat;cu un facalet,se bate cu mare grija sa nu pocneasca pe ambele parti;veti observa ce usor se desprinde carnea ;succes!

RuxyRux 1

10.04.2011, 20:15

O bunatate!!!!

adasev12 1

10.04.2011, 21:02

interesant tre sa fie bun, imi place pestele

Lau 1

10.04.2011, 21:17

o bunatate

LUK 1

10.04.2011, 22:56

tre sa fie buna

Mihaela11_jo 1

11.04.2011, 08:59

Super
Ce frumos

MVMih 1

11.04.2011, 09:00

Suuuuper superrrr. Si daca nu va suparati...fac si eu doar o mica mentiune..."si eu am tocat carnea de stiuca si a iesit ca o pasta...daca dupa ce se scot oasele si se bate cu un satar din lemn...raman bucatele cat de cat mai ntregi de peste si e un strop mai gustos"....O zi buna. Saru'mana pentru masa.

divainbucatarie 1

11.04.2011, 09:09

mie imi place!

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:28

Corinuta 1

11.04.2011, 11:41

vai! minunata!

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:11

pesteeee bun bun

lia maria 1

11.04.2011, 13:57

ce delicateta super bun

Anamaria7 1

11.04.2011, 17:57

ce door mi-e de peste arata delicios

ianculubita 1

11.04.2011, 18:23

Da,este adevarat Mih(banuiesc Mihaela) rezulta o pasta;este bine si propunerea ta,sau eu cateodata din comoditate,fierb cateva minute totul,apoi carnea dezosata,o maruntesc si iese la fel de buna; succes!

adry88 1

06.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon pe pat de legume