Strudel cu ciuperci

de crisad in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2009 | 9207 vizualizari

 

modelul de impletitura l-am furat de la Vladut

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champinion (un borcan)
  • foietaj un pachet
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • cimbru sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ciuperci:

se trag  in putin ulei  la tigaie ciupercile  si usturoiul pisat (mai aromat iese cu unt dar fiin post am  folosit ulei) si apoi se inabusa cu putina apa. se amesteca faina cu supa de legume (sau apa sau lapte ) si se adauga treptat  peste ciuperci si se ameste energic sa nu faca cocoloase si dc e nevoie se mai adauga supa . la sfarsit se adauga marar cimbru si piperul. se lasa sa se racoreasca umplutura timp in care pregatesc aluatul .adica il impart in 3 si"franjurez" marginile .se adauga ciupercile in mijloc si apoi se "impletesc marginile )

TIPS-URI

1

mie mi-a placut mai tare rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]