Strudel cu dovleac

de Bunica in Prajituri, 15 Oct 2011 | 5168 vizualizari

 

Dovleacul bun in....supe, creme si in tot ce crede fiecare . Eu astazi am facut strudel cu dovleac ...la cererea baiatului meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foitaj
  • 1 kg. dovleac ras
  • 150-200 g. zahar
  • 200 g. nuci
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Dovleacul ras se caleste pana devine o crema.

Se pune zaharul si se tine pe foc mestecandu-se usor pana cand scade zeama lasata de dovleac. Se lasa la racit . Cand s-a racit se adauga scortisoara ,zaharul vanilat si nuca macinata.

Foitajul dezghetat se desface si se mai intinde putin cu sucitorul. Se taie foaia  in doua parti, iar pe fiecare parte se intinde dovleacul, se ruleaza, se taie in bucati , se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins in prealabil. 

Se lasa in cuptor pana se rumeneste .

 

TIPS-URI

1

Grisul se pune pentru a nu se incruda foaia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu coacaze rosii