Strudel cu mere

de lacrimioara in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 15470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foietaj (2 pachete),
  •  2 kg mere,
  • zahar dupa gust,
  • scortisoara,
  • un plic zahar vanilat,
  • un galbenus ou.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Merele le spalam, le curatam de coaja, le dam pe razatoarea cu ochiuri mari  si le punem la calit cu zaharul.

Intre timp intindem foietajul.

Cand merele s-au calit punem scortisoara si luam de pe foc si le lasam putin sa se raceasca dupa care umplem aluatul

Eu  am taiat aluatul  pe lung, am facut ca niste flaute.

Le punem in tava de cuptor  tapetata cu hartie de copt,le ungem cu un galbenus de ou amestecat cu putin zahar vanilat si le dam la copt pentru 20-25 minute, pana se rumenesc.

Cand sant reci se presara zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie