Strudel vienez

de jolygina in Prajituri, 27 Sep 2010 | 15036 vizualizari

 

emblema austriei ,trebuie sa gustati daca ajungeti in viena

 

INGREDIENTE

  •  o foaie foietaj

umplutura

  • 4 mere,
  • putin rom
  • sucul de la o lamaie
  • o mana de stafide
  • scortisoara
  • zahar dupa gust
  • pesmet
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel vienez:

curatam merele de coaja si le dam pe razatoare dupa care adaugam zaharul ,zeama de lamaie,romul, stafidele si scortisoara

amestecam bine dupa care intindem aceasta compozitie peste foietaj  si presaram pesmetul(care a fost putin prajit in unt) peste compozitia de mere dupa care rulam foaia in forma cilindrica cat mai strans

punem la cuptor strudelul pentru 30-35 minute

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si branza