Strudel vienez

de jolygina in Prajituri, 27 Sep 2010 | 14746 vizualizari

 

emblema austriei ,trebuie sa gustati daca ajungeti in viena

 

INGREDIENTE

  •  o foaie foietaj

umplutura

  • 4 mere,
  • putin rom
  • sucul de la o lamaie
  • o mana de stafide
  • scortisoara
  • zahar dupa gust
  • pesmet
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel vienez:

curatam merele de coaja si le dam pe razatoare dupa care adaugam zaharul ,zeama de lamaie,romul, stafidele si scortisoara

amestecam bine dupa care intindem aceasta compozitie peste foietaj  si presaram pesmetul(care a fost putin prajit in unt) peste compozitia de mere dupa care rulam foaia in forma cilindrica cat mai strans

punem la cuptor strudelul pentru 30-35 minute

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu mere