Strudele cu budinca de ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 21 Mai 2016 | 2292 vizualizari

 

Aluatul foietaj este bun in alsolut orice combinatie, fie ca este dulce sau sarata.Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/strudele-cu-budinca/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 1 aluat de foietaj de 400 g
    • 500 ml lapte
    • 1 plic de budinca de ciocolata
    • 4 linguri de zahar
    • zahar pudra.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu budinca de ciocolata:

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Apoi il intindem cu sucitorul de 2 ori si taiem fasii de lungimea dorita.

Punem fasiile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cptorul preincalzit pentru 15-20 de min. maxim.

Intre timp pregatim budinca: punem 400 ml lapte la fiert, iar restul 100 de ml il amestecam cu praful de budinca si cu 4 lnguri de zahar si il punem peste laptele care fierbe. Amestecam continuu pana cand se ingroasa suficient.

Taiem fiecare fasie de foietaj pe orizontala, punem cu lingura budinca si acoperim cu partea de foietaj de deasupra.

Deasupra prajiturilor punem cu un pos budinca, daca ramane si pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Orice tip de budinca, cu orice aroma, se potriveste perfect.

2

Puteti sa adaugati si frisca alaturi de budinca la jumatatea strudelelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine