Stufat de miel

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2010 | 5824 vizualizari

 

O mancarica ce nu trebuie sa lipseasca dupa sarbatorile pascale.....

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de rosii
  • ulei
  • 1 lingura de faina sau amidon alimentar
  • sare si condimente
  • 500-600 g carne de miel( deobicei costita si gat)
  • o ceapa uscata
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 3-4 legaturi usturoi verde
  • marar si patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Carnea de miel se spala in apa rece.

Punem intr-o cratita putin ulei se adauga ceapa uscata tocata marunt, apoi carnea si condimentele lasand  la inabusit. Se adauga apa cat sa se acopere carnea si se lasa la fiert pana se desprinde usor carnea de pe os.

Cand carnea este fiarta se adauga ceapa si usturoiul verde, tocate in fasii mari, de 4-6 cm.

Se dizolva faina in putina apa sau in sucul de rosii si se adauga si acestea in cratita cu stufat, lasand sa mai fiarba 5-10 minute.

Oprim focul , potrivim de sare  si adaugam verdeata tocata marunt.

Este excelent cu mamaliguta calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

nadina73 1

22.04.2010, 23:41

nu sant fan miel dar atata bine

Ina 1

23.04.2010, 08:25

Nici nu-ti inchipui ce gust bun dau ceapa si usturoiul verde tocate asa, mari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite caramelizate cu sos de lamaie si usturoi