Stufat de miel

de Rahela Velicu in Oaie, 8 Apr 2018 | 6978 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 2-3 linguri de bulion
  • patrunjel
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Mai intai punem la fiert carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote.

Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adaugam usturoiul tocat, bulionul dizolvat in apa si punem peste carne. Adaugam foi de dafin, sare si piper. Dam stufatul la cuptor pana cand carnea se rumeneste usor.

Presaram verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel