Stufat de pui

de Lau in Pui, 26 Iun 2013 | 8752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi
  • 6-7 rosii sau o conserva
  • 1 lingura pasta de toamte
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga carnea,se amesteca continuu pana isi schimba culoarea,

Scoatem carnea intr-o farfurie si acoperim.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa curata si tocata de cca 1 cm lungime,usturoiul si lasam sa se caleasca putin,

Adaugam 1 cana de apa,rosiile taiate cubulete,carnea si acoperim si lasam sa fiarba totul la foc mic pana este gata carnea.

La final adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust si lasam la foc mic pana scade putin sosul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]