Stufat de pui

de Lau in Pui, 26 Iun 2013 | 7723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi
  • 6-7 rosii sau o conserva
  • 1 lingura pasta de toamte
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga carnea,se amesteca continuu pana isi schimba culoarea,

Scoatem carnea intr-o farfurie si acoperim.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa curata si tocata de cca 1 cm lungime,usturoiul si lasam sa se caleasca putin,

Adaugam 1 cana de apa,rosiile taiate cubulete,carnea si acoperim si lasam sa fiarba totul la foc mic pana este gata carnea.

La final adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust si lasam la foc mic pana scade putin sosul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (21)

Rocsi 1

27.06.2013, 12:01

Cat de bun este

babi5 1

27.09.2013, 17:09

Lau 1

27.09.2013, 17:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui