Stufat de pui

de Miha in Pui, 27 Mai 2010 | 6811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Copanelele de pui se rumenesc usor, pe toate partile, in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga un pahar cu apa si se fierb inabusit la foc mic.

Ceapa si usturoiul se taie bucati potrivite, se calesc usor in putin ulei de masline, apoi se pun peste carnea care este aproape gata.

Pasta de tomate se desface intr-o cana cu  apa rece, apoi se toarna totul peste carnea cu ceapa si usturoi. Se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe pana este gata carnea si a scazut sosul.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

03.06.2010, 11:01

miha e perfect! incalzeste ca vin la masa acus!

Miha 1

03.06.2010, 13:41

Roberta, te mai astept mult?

ela 1

03.06.2010, 13:42

lasa ca vin eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]