Sturion cu mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 15 Apr 2010 | 44746 vizualizari

 

Greu cu sturionul pana-l cureti,( mai ales daca esti scarbos :)) ). Dar cand il papi, mmmmmm.....si nici nu-ti bati capul cu oasele, pentru ca totul e doar zgarci :D

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cegulite sau pastrugi
  • delikat
  • mujdei de usturoi
  • patrunjel
  • malai
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sturion cu mujdei de usturoi:

    Se curata sturionul de mate, se scot urechile si se spala in.....uff, nici eu nu mai stiu in cate ape...(multe, oricum :D), inlaturandu-se mucusul de pe suprafata. ( N-o sa reusesti sa-l elimini pe tot ).

    Se taie rondele late de 2 cm., peste care se presara delikat . Dupa ce rondelele se tavalesc prin malai amestecat cu faina ( 2:1), se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana capata culoare aurie ( iar coloana vertebrala iese precum un viermisor ).

    Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si mujdei de usturoi si patrunjel verde.

    Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ina 1

26.11.2014, 22:49

Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .

Ina 1

26.11.2014, 22:50

Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre

Bya Ralu 1

26.11.2014, 23:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat