Sturion cu mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 15 Apr 2010 | 43784 vizualizari

 

Greu cu sturionul pana-l cureti,( mai ales daca esti scarbos :)) ). Dar cand il papi, mmmmmm.....si nici nu-ti bati capul cu oasele, pentru ca totul e doar zgarci :D

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cegulite sau pastrugi
  • delikat
  • mujdei de usturoi
  • patrunjel
  • malai
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sturion cu mujdei de usturoi:

    Se curata sturionul de mate, se scot urechile si se spala in.....uff, nici eu nu mai stiu in cate ape...(multe, oricum :D), inlaturandu-se mucusul de pe suprafata. ( N-o sa reusesti sa-l elimini pe tot ).

    Se taie rondele late de 2 cm., peste care se presara delikat . Dupa ce rondelele se tavalesc prin malai amestecat cu faina ( 2:1), se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana capata culoare aurie ( iar coloana vertebrala iese precum un viermisor ).

    Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si mujdei de usturoi si patrunjel verde.

    Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ina 1

26.11.2014, 22:49

Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .

Ina 1

26.11.2014, 22:50

Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre

Bya Ralu 1

26.11.2014, 23:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi