Sufleu de branzeturi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 16918 vizualizari

 

Ce sa va mai spun...o pufosenie delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 gr branza telemea( Hochland de vaca imi place mie)
  • 10 linguri pline de iaurt grecesc( 10 %)
  • 100 gr cascaval razuit
  • 400 gr smantana
  • 250 gr pesmet fin
  • 2 oua+ 3 linguri smantana+ un praf de sare
  • unt pentru tapetat tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branzeturi:

Se amesteca branza faramitata cu galbensurile, iaurtul si smantana. Se pune pesmetul si se mixeaza bine( sau cu un tel).

Albusurile le batem spuma moale si punem jumatate din cantitate peste compozitia de branza amestecand bine. Restul de jumatate il amestecam usor prin invaluire( usor).

Tapetam o tava ( eu am avut din ceramica de lasagna), rasturnam compozitia.

Batem restul de oua cu smantana si praful de sare si turnam deasupra, apoi nivelam bine cu o spatula.

Radem deasupra cascaval si dam la cuptor pentru 25 sau 30 de minute.

Il putem taia si servi cald. Este un aperitiv excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi Gatto'