Sufleu de conopida

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2011 | 7373 vizualizari

 

Acest sufleu trebuia sa-l cheme Sufleu din resturi,pentru ca,numai din resturi l-am facut si chiar a iesit bun.

 

INGREDIENTE

  • resturi de conopida de la snitele
  • 2 felii de jambon sau orice alt preparat
  • 2 cartofi fierti
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 g mozzarella sau cascaval
  • sare,piper
  • putina nucsoara
  • 2 linguri unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Jambonul l-am pus pe gratar cateva minute, apoi l-am taiat julienne.

Intr-o tava de yena unsa cu unt am pus jumatate din cantitatea de conopida desfacuta marunt, jumatate din cantitatea de cartofi fierti taiati cubulete, condimente. Urmeaza jambonul, restul de conopida si cartof, deasupra amestecul de oua, smantana si cascaval condimentat.

Am tinut la cuptor 30 minute pana s-a rumenit deasupra si l-am servit cald. Este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci, smantana si cascaval Delaco la cuptor