Sufleu de conopida

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 6 Noi 2013 | 17217 vizualizari

 

Un sufleu super bun!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr conopida
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • sare
  • un ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se desface in buchetele se spala si se pune la fiert cu apa si sare. Se lasa maxim 10 min. , pana se inmoaie putin.Se scoate si se lasa la scurs.Se pune in castron , se toaca ardeiul si se pune iaurtul, se omogenizeaza. Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare ca la prajitura, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.Se amesteca conopida cu ouale, se pune in formele unse cu unt si se dau la cuptor la foc potrivit 20 min.

TIPS-URI

1

Se poate pune si cascaval sau branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopidă