Sufleu de conopida

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 18601 vizualizari

 

Un sufleu gustos. Multumesc Dea!

 

INGREDIENTE

  • 400 g conopida
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • sare
  • 60 g branza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie putin (~ 10 minute). Se scoate si se lasa la scurs.

Albusurile se bat cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.

Se unge cu unt vasul unde urmeaza sa punem conopida.

Se aseaza conopida in vas. Se adauga peste conopida ouale batute si amestecate cu iaurtul.

Se da la cuptor la foc mediu cam 20-30 de minute pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Se scoate din cuptor si se presara branza rasa.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte condimente sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]