Sufleu de dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2011 | 4681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Se curata de coaja dovleceii si se dau prin razatoare. Se scurg bine de apa

La 4 oua se separa albusurile de galbenus. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile si se amesteca

Se adauga dovleceii, ceapa tocata, usturoiul pisat, patrunjelul tocat(cateva fire). Se potriveste de sare, piper si busuioc dupa gust

Se unge o tava termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se adauga amestecul de dovlecel. Se bate oul ramas cu branza si se toarna deasupra la compozitie

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste cu smantana sau cu ce dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu ficatei