Sufleu de dovlecei

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 27 Iun 2017 | 6709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (400 g)
  • 7 oua
  • 100 g cascaval
  • 80 g branza gouda
  • 150 g iaurt 3,5%
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Dovleceii se spala, apoi se taie rondele.

Cascavalul si branza gouda se dau pe razatoare.

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma (nu foarte tare) cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu cascavalul, branza gouda, iaurtul si feliile de dovlecei.

Se pune sare, piper si busuioc uscat, dupa gust.

Albusurile batute spuma se incorporeaza in galbenusuri.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se asaza compozitia.

Se da la cuptor, la 170 grade C, 20-25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete