Sufleu de fasole cu cartofi

de rivka in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2010 | 16027 vizualizari

COMENTARII (14)

vero_closca 1

17.07.2010, 14:57

Ina 1

17.07.2010, 15:25

fasolea e boabe sau pastai?

Ina 1

17.07.2010, 15:26

ah, vad in poze ca e boabe

nadina73 1

17.07.2010, 17:12

ce bine arata super 5 furcu

rivka 1

17.07.2010, 18:30

Ina e boabe, am uitat sa precizez ca am gasit reteta intr-o revista veche Ioana...si in reteta initiala fasolea era amestecata cu carne tocata prajita, deci se poate face si cu carne.
E foarte buna, si langa se poate praji si o bucatica de carne pt cine vrea carne.

Rocsi 1

17.07.2010, 19:53

mama cat de bine arata

Corinuta 1

17.07.2010, 20:49

Superb!

rivka 1

17.07.2010, 21:13

merci fetelor, e foarte buna pt cui ii place fasolea, mie imi place fff mult si merge de minune pt o zi fara carne, ca nu mancam carne in f zi si azi am mancat si peste in oras .

eu zic sa il incercati ca e si ieftina reteta asta si gustoasa.

ela 1

17.07.2010, 21:20

si eu am vrut sa intreb ce fasole e de dimineata,dar nu stiu cum nu am terminat de scris intrebarea

rivka 1

17.07.2010, 21:33

deci din poza se vede ca e fasole boabe imi cer scuze pt prezentare dar era fierbinte cand se mai raceste se poate taia ca o budinca...e fff buna si rece! si cu salata .chiar v-o recomand., si de ce nu merge si cu fasole pasta...chiar....facuta la fel.

silvi0ara 1

17.07.2010, 21:37

Arata tare bine.

mena29 1

17.07.2010, 22:30

arata foarte bine

epurasha2bb 1

22.07.2010, 16:01

interesanta combinatie, arata super bine asa ca as gusta cu incredere!

Sylvia 1

22.07.2010, 16:23

Excelent arata imi place f mult ideea si ingredientele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturi