Sufleu de pui cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 7098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 150 g mozzarella
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
  • frunze de busuioc proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se taie cubulete, la fel si mozzarella si cascavalul. Se adauga busuiocul tocat, fulgii de ardei iute, sare si piper dupa gust. Punem smantana, apoi galbenusurile de ou, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si la sfarsit faina.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se incorporeaza in compozitia de mai sus, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Turnam in vasele de ceramica bine unse cu ulei si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.

Se serveste cald sau rece, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti