Sufleu de vinete cu ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 10514 vizualizari

 

un aperitiv sau o gustare minunata

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 300 g ciuperci champinion
  • 3 rosii decojite
  • 2-3  cartofi mari
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 6 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de unt
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de vinete cu ciuperci:

Se toaca marunt vinetele (nu le-am curatat de coaja )si ciupercile si se calesc in putin ulei,apoi se pun cartofii  fierti si zdrobiti bine si rosiile zdrobite si curatate de pielitai se lasa sa fiarba 10 minute

Se amesteca  toate  apoi se pune sare ,piper , galbenusurile,faina , grisul si laptele iar albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia la final

Se unge un vas cu unt (eu am pus in vasul roman) si se toarna compozitia in tava,

se da vasul la  cuptor pentru aproximativ 40 minute la 180 grade

Dupa ce s-a copt se lasa la racit apoi se taie rece altfel  se sfarama.

Este minunat  , merita sa-l incercati daca va plac vinetele si ciupercile,este o reteta proprie

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]