Supa Alsaciana

de dantes in Mancaruri de post, 4 Apr 2019 | 3691 vizualizari

 

"Retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • 20 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Alsaciana:

Legumele se spala si se curata de coaja, daca trebuie. Cartofii se taie in cubulete, ceapa se taie julien, ciupercile se taie in felii subtiri, rosia si ardeiul gras se taie cubulete, morcovul se da prin razatoarea mica.

Se pune ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa pana devine translucida, apoi se rumenesc putin cartofii, morcovul si ciupercile doar cat sa capete putina culoare.

Dupa aceea se pun intr-o oala cu 1.5-2 litri de apa sa fiarba cca.30 minute. Dupa un sfert de ora se adauga ardeiul si rosia cubulete, se potriveste de sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjelul verte tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Alsaciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]