Supa bulgareasca Tarator

de Mitinita in Supe, 21 Sep 2012 | 4398 vizualizari

 

Venim din nou cu o reteta din Cartea Regala , de data aceasta o reteta din Bulgaria si anume o supa de castraveti cu iaurt,tarator. Se serveste rece si este foarte potrivita in zilele caniculare.
Deoarece nu am mai apucat sa facem poze,mai jos veti regasi ingredientele,dar sa nu va asteptati la o reteta complicata,din nou bucatarul sef a fost cel mai tanar membru al echipei:)

 

INGREDIENTE

  • 3 castraveti
  • 300 ml iaurt cremos
  • cateva nuci
  • marar uscat sau proaspat
  • ulei de masline extra virgin
  • sare de mare
  • usturoi granulat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa bulgareasca Tarator:

Intr-un bol amestecam uleiul de masline si usturoiul,apoi adaugam castravetii taiati cubulete.

Adaugam nucile macinate,mararul si iaurtul,apoi punem bolul la frigider 2 ore.

Se sareaza dupa gust si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa bulgareasca Tarator" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

laura_n 1

21.09.2012, 15:47

pentru mine, este o supa dementiala. de cand am revenit din Bulgaria, numai supa tarator mananc

alinutzika 1

21.09.2012, 16:07

mitinita, ai niste fete atat de dragalase.....Sa fii mandra ca ai asa fete dragute, harnice si inteligente. Felicitari tie ca mama, pt educatia data lor. Primeste laudele mele sincere, de invatatoare....

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de castraveti murati