Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup

de Mitinita in Supe, 12 Noi 2010 | 7449 vizualizari

 

Gata cu ciorbele!Nu mai fac asa des,m-am saturat sa tai totul in cubulete,pe razatoare sau la robot nu-mi plac.Sa le vad in farfurie legumele si sa fie taiate asa cum le facea mama.
Dar acuma si noi ,romanii,mancam mai international si de ce sa nu mai adaugam si cateva supe la meniul nostru. Asta cred ca e e cea mai usoara supa pe care am facut-o vreodata. Chiar daca e chinezeasca,nu necesita nici un fel de ingredient exotic.
Pentru cei cu dureri de burta,se adauga suc de lamaie proaspat stors si se omite ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa
  • un cub de Maggi de gaina
  • 2 oua
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • sare
  • 1 ceapa verde,taiata rondele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup:

Da la foc mediu apa cu cubul de gaina.
Intre timp,bate ouale si amesteca impreuna cu amidonul.
Ia oala de pe foc si adauga ouale.
Amesteca.Cu cat amesteci mai mult,cu atat fasiile de ou vor iesi mai marunte.
Presara ceapa verde si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Supa de gulii