Dupa cum v-am mai spus, incep sa-mi placa supele crema. Am optat de data aceasta sa prepar supa crema la Crock Pot, sa pot savura o supa plina de vitamine si minerale.
Se curata si se spala toate legumele. Ceapa se taie marunt, gogosarii se taie in feliute, morcovii si pastarnacul se taie rondele, cartofii se taie in cubulete iar usturoiul se taie in 2.
In vasul aparatului slow cooker Crock Pot se pune uleiul si apoi pe rand legumele mentionate mai sus, amestecandu-le putin dupa fiecare adaugare. Deasupra se asaza verdeturile: cimbru, telina si patrunjel. La final se toarna supa de pui, se adauga putina sare, se amesteca usor apoi se asaza capacul.
Se conecteaza aparatul la sursa de curent, se seteaza pe functia High pentru 3 ore. Cand este gata, se lasa putin la racit, apoi se da tot amestecul la blender.
Se pune intr-o oala pe foc, se condimenteaza cu sare daca mai este nevoie, piper alb macinat si smantana. Se amesteca, se lasa sa dea cateva clocote, timp in care se prajeste painea.
Se serveste fierbinte cu crutoane de paine prajita.
Pofta buna!
1
Se pot adauga orice legume preferati, in cantitatea dorita. Apa trebuie sa acopere ingredientele.