Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)

de JustLoveCookin in Supe, 26 Noi 2010 | 33157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 cartofi marime medie
  • 6 morcovi marime medie
  • supa de legume sau cub knorr
  • 2 linguri margarina
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post):

Fierbem 1 - 1,5 l de apa in care diluam 1-2 cuburi cu gust de legume.Calim ceapa in margarina,adaugam morcovii taiati felii mai groase,acoperim si lasam cca 10-15 min la innabusit cu 1-2 polonice supa de legume.

Taiem cartofii cubulete si ii adaugam peste morcovi,turnand si restul de supa.Cand legumele au fiert destul,pasam cu mixerul vertical pana devin crema.

Punem sare si piper dupa gust,iar daca e prea groasa o mai putem dilua cu putina supa. Taiem cateva felii de paine in cubulete cu latura de cca 1 cm.Intr-o tigaie mica punem 1 lingura de ulei si cand e incins punem si cubuletele de paine,miscand mereu tigaia din incheietura,pana cand cubuletele vor deveni aurii.Punem supa crema in castroane iar deasupra presaram crutoane si piper proaspat macinat.Are un gust foarte rafinat si placut.Eu o ador…

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema din sparanghel