Vă aduc în ceas de seară, o supă cremă din ciuperci, ediție revizuită, super bună și mai ales sănătoasă!
Spor și poftă bună!
Varianta 1:
Ciupercile, ceapa, păstârnacul, ardeiul și morcovul, se curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu apa, uleiul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Se asezonează de piper, apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de susan și dovleac. Spor și poftă bună!
Varianta 2:
Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
Ciupercile, ceapa, păstârnacul, ardeiul și morcovul, se curăță, se taie în bucăți și se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, piper, ulei, apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ.
În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de susan și dovleac.
Spor și poftă bună