Supa cu "baietei"

de housy in Supe, 18 Sep 2010 | 4850 vizualizari

 

de ce baietei si nu taietei?? totul a pornit de cand eram micuta, eu asa intelesesem la bunica mea, in loc de taietei...baietei...si asa le-a ramas pana in ziua de astazi.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr taietei rombulete
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina micuta
  • 6 aripioare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu "baietei":

 

aripioarele se parlesc pe foc

se spala

morcovul se curata, se spala si se taie feliute/rondele daca nu e foarte gros

ceapa se curata si se spala, apoi se cresteaza putin la capete

telina se curata si ea, apoi se spala si se taie in jumatate

se pun la fiert aripioarele, morcovul, ceapa si telina

se adauga sare dupa gust

din cand in cand se ia spuna de deasupra

cand carnea e fiarta se scoate din oala, la fel si legumele, mai putin morcovul

supa se strecoara de doua ori printr-o sita

in zeama clara se pun la fiert taieteii 

se lasa pe foc pana sunt taieteii fierti

la urma se adauga patrunjel taiat marunt

se serveste calda

                                              Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu "baietei"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]