Supa cu perisoare de pui

de Lorra in Supe, 11 Ian 2012 | 5863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata pui
  • 1 ou
  • 200 gr. orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o jumatate ardei gras
  • sare (dupa gust)
  • patrunjel
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare de pui:

Se pune o oala cu apa la fiert.

Se curata si se spala legumele.

Se toaca ceapa marunt, morcovul si pastarnacul se dau prin razatoarea mare, iar ardeiul se toaca cubulete.

Cand apa a dat in clocot, se pun legumele la fiert impreuna cu putina sare si ulei.

Se pune intr-un castron carnea cu oul, orezul si sarea dupa gust.

Se amesteca bine si se formeaza perisoarele la dimensiunea dorita.

Cand legumele au fiert, se adauga cu grija perisoarele.

Cand si acestea sunt fierte se adauga o jumatate de cutie mica de rosii decojite si taiate.

Dupa 10 min. se da jos de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]