Supa cu taitei de casa

de cristinutanicolita in Supe, 8 Iun 2014 | 6009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • telina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • 2-3 cartofi
  • pasta de rosii
  • un cubulet de unt
  • sare
  • patrunjel
  • pt taitei:
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare-un vf de cutit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu taitei de casa:

Puiul se pune la fiert in apa cu sare. Se adauga zarzavatul curatat(mai putin cartofii). In timpul fierberii se spumeaza de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert carnea, supa se strecoara intr-un alt vas si in ea se introduc cartofii taiati cubulete si morcovii taiati cubulete, se mai fierbe 15 min, apoi se adauga si taiteii.

Intr-o tigaie cu unt(ulei) se caleste un morcov dat pe razatoarea mica cu 2 linguri pasta de rosii si se adauga peste supa.

Taiteii: Se face o coca mai tare din oua,faina si sare, se intinde intr-o foaie subtire de 1-2 mm. Se lasa foaia cca 10 min sa se usuce, se ruleaza si se taie in taitei subtiri.

 

TIPS-URI

1

Cand se serveste se adauga patrunjel.

2

Se poate servi si cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă de bibilică