Supa de ceapa frantuzeasca

de Mitinita in Supe, 3 Dec 2010 | 8187 vizualizari

 

Delicioasa supa din Franta!

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe,curatate si taiate felii
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 litru supa de legume
  • 1 lingura faina
  • 100 gr cascaval ras
  • 4 felii de paine alba
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa frantuzeasca:

Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie. Adaugi faina si o prajesti putini,apoi adaugi supa de legume,sarea si piperul.
Intre timp,rumenesti feliile de paine intr-un prajitor de paine sau la cuptor.Cand sunt rumenite pe ambele parti,le scoti si le presari cu cascaval,le dai la cuptor pentru cateva minute pana se topeste acesta.

Tai painea in forme dorite,le pui in boluri si torni supa fierbinte peste. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vacuta cu litere