Supa de chimen

de lili in Supe, 28 Iul 2010 | 8198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chimen
  • ceapa
  • faina
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen:

Fierb chimenul in 2 l de apa si pe urma il strecor. Se caleste jumatate de minut un pic de ceapa cu o lingura plina de faina, sa nu se inchida la culoare si apoi se dilueaza cu apa. Se pune vegeta si se adauga supa in care am fiert chimenul.Se lasa sa dea un clocot. Se adauga patrunjel verde.Se poate servi cu crutoane care se fac separat.

Se serveste calda , nu fierbinte cu crutoane( daca e fierbinte , se flescaiesc crutoanele)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

jolygina 1

28.07.2010, 22:40

nu am mancat o sa fac si eu ,dar pana atunci eu de la tine

nadina73 1

29.07.2010, 01:54

si eu fac e foarte bun cu crutoane de paine uscataasa ca 5 furcu

lili 1

29.07.2010, 18:38

da, la noi se mananca mai ales in zilele de post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]