Supa de curcan cu galuste

de Merisor in Supe, 19 Ian 2013 | 6047 vizualizari

 

Din carnea de curcan am pregatit 2 in 1, supa de galuste si friptura.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • radacina de telina
  • ardei tocat de la congelator
  • 2 oua
  • 6 linguri gris
  • apa
  • sare
  • patrunjel verde
  • 3 linguri rosii pentru ciorba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste:

Eu am avut niste pulpe de curcan pe care le-am pregatit la cuptor, dar fiind un curcan mai batraior l-am fiert putin si am folosit zeama la supa cu galuste.

Am spalat pulpele si le-am pus la fiert cu apa si sare. Am luat spuma si am lasat la fiert pana au inceput sa se patrunda putin, apoi le-am scos si am pus in zeama lor legumele tocate.

Am batut ouale bine cu putina sare si am adaugat treptat grisul. Am lasat asa la hidratat pana s-au fiert legumele.

Cand legumele s-au patruns am adaugat rosiile si am mai lasat 10 minute, dupa care cu o lingurita am plonjat galustele in supa. 

Eu las grisul o perioada la hidratat in ouale batute, asa imi dau seama daca mai adaug sau nu, in functie de cat se intareste.

Am fiert galustele cam 10 minute, apoi am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.

 

TIPS-URI

1

Daca galustele ies tari se picura peste ele apa rece din cand in cand si se vor patrunde bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan